Begin hier

Om een eerste selectie te maken vragen wij u de 4 cijfers van uw postcode in te vullen.Kosten complete maatwerk website

De kosten voor het ontwikkelen van een website met maatwerk programmatuur zijn geheel afhankelijk van wat u precies wilt aanbieden. 

Normaliter is de basis voor een dergelijke site een professionele zakelijke website, met eventuele gangbare modules zoals in de link beschreven. 

Om een beeld te krijgen van de kosten van een maatwerk functie kunt u het beste een offerte opvragen en daarin zo nauwkeurig mogelijk uw wensen duidelijk maken. Een webdeveloper zal vervolgens contact met u opnemen om details te bespreken zodat een goed beeld ontstaat van de benodigde werkzaamheden. 

Afhankelijk van uw wensen en de webdeveloper worden maatwerk functies gebouwd tegen een vooraf gespecificeerde vaste prijs. Waneer nog niet helemaal duidelijk is welke werkzaamheden nodig zijn is het ook mogelijk maatwerk tegen een uurtarief te laten uitvoeren. Uiteraard krijgt u vooraf een indicatie van de totale kosten van het project. Het is belangrijk duidelijke afspraken te maken met het webdesign bureau.

Maatwerk hoeft overigens niet duur te zijn. Eenvoudige maar unieke functies zijn soms zeer snel te realiseren en kunnen grote meerwaarde bieden aan uw bezoekers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reken-tools om te bepalen hoeveel materiaal er voor het leggen van een vloer of verfen van een muur nodig is, of het bepalen van de waarde van een sierraad op basis van goudgehalte en gewicht. 

Complexere systemen die bijvoorbeeld verbinding onderhouden met andere websites zijn bewerkelijker, te denken valt aan een koppeling met een boekings-website voor hotelkamers, automatisch verzamelen van gegevens uit andere bronnen etcetera. 

Programmatuur is zo divers dat het over het algemeen verstandig is om een grove inschatting aan te vragen, en de details persoonlijk te bespreken met uw webdeveloper. Deze kan u ook goed informeren welke functies veel of juist weinig werk en kosten met zich meebrengen.