Begin hier

Om een eerste selectie te maken vragen wij u de 4 cijfers van uw postcode in te vullen.Kostenindicatie zakelijke website

Zakelijke websites zijn onderling sterk verschillend, en de kosten om een dergelijke professionele website te laten realiseren lopen dan ook sterk uiteen. 

Website met Content Management Systeem

Indien u reeds beschikt over een logo of huisstijl, en in staat bent (concept) teksten aan te leveren aan de webdesigner zullen de kosten het laagst zijn. De webdesigner maakt op basis van uw logo en wensen een maatwerk (responsive) website, en plaatst hierin de aangelverde teksten, eventueel na redigatie. 

Vervolgens kunt u zelf de teksten beheren, pagina's, afbeeldingen, documenten en dergelijke toevoegen. Hierdoor zijn de terugkomende kosten minimaal en bent u niet afhankelijk van de website ontwerper voor het uitvoeren van eenvoudige aanpassingen. 

De kosten voor een dergelijke website varieren, afhankelijk van uw wensen en hoeveelheid content, in het algemeen tussen 600 en 1000 euro. 

Meerkosten voor extra functies

Vaak is het mogelijk een zakelijke website uit te breiden met diverse extra functies. Hierbij kunt u denken aan een systeem voor foto albums, een blog, nieuwsbrief of bedrijfsnieuws op uw website dat automatisch wordt doorgeplaatst naar sociale media. 

Indien u al deze functies in uw website wilt gebruiken zullen de totale kosten in de orde van 1000 tot 2000 euro bedragen. 

Heeft u behoefte aan ongebruikelijke of heel specifieke functionaliteit, overweeg dan een complete maatwerk website te laten bouwen.