Begin hier

Om een eerste selectie te maken vragen wij u de 4 cijfers van uw postcode in te vullen.Kosten eenvoudige website

De kosten voor het maken van een eenvoudige website door een professioneel webdesign bureau zijn sterk afhankelijk van wat u zelf aan kunt leveren. 

Beschikt u reeds over een logo, tekst en eventuele foto's dan kunt u rekenen op een bedrag van enkele honderden euro's voor een website met circa 5 pagina's. Bij dit type websites is het in de regel niet mogelijk om zelf de inhoud aan te passen. 

Wanneer u ook een logo wilt laten ontwerpen, teksten wilt laten schrijven en wellicht foto's wilt laten maken zijn hier uiteraard meerkosten aan verbonden. Voor een website ontwerp incl logo en enig werk aan de tekst kunt u rekenen op kosten in de orde van 500 euro. 

Indien u van plan bent in de toekomst meer content toe te voegen, maatwerk aanpassingen wilt doen of de tekst wilt kunnen beheren is het soms beter direct een profressionele zakelijke website te laten realiseren. Hoewel het normaliter mogelijk is om een eenvoudige website achteraf te voorzien van zaken als een content management systeem, zijn de totale kosten lager als u dit in één keer doet.